כיצד להחזיר גישה לחשבון ולפרויקטים שלך ב-CapCut

  • יש להבדיל בין אחסון מקומי של טיוטות לבין סנכרון בענן כדי למנוע אובדן נתונים.
  • חשיבות השימוש בשיטת האימות המדויקת ששימשה במהלך ההרשמה כדי למנוע יצירת חשבונות כפולים.
  • ניהול מנויי Pro קשור אך ורק לפרופיל המקורי ואינו ניתן להעברה בין חשבונות.
  • נהלי שחזור סיסמה וגישה דרך שירותים חיצוניים כמו גוגל, טיקטוק או אפל.

אדם מתוסכל עובד במשרד הביתי שלו מול מחשב נייד, מייצג את תחושת אובדן הגישה לפרויקטים.

דמיינו שאתם פותחים את CapCut במחשב שלכם, להוטים לסיים פרויקט, רק כדי לגלות שהוא נעלם . החלק הכי מתסכל הוא שהכל עדיין שם בטלפון שלכם, אבל במחשב, זה כאילו מעולם לא ערכתם כלום, ואפילו המנוי שלכם ל-Pro נעלם. אל תיבהלו, כי ברוב המקרים, שום דבר לא נמחק בפועל ; זו פשוט בעיית סנכרון או גישה.

חשבון CapCut חיוני אם אתם רוצים לעבוד במגוון מכשירים. אמנם ניתן לערוך דברים בסיסיים בטלפון מבלי להירשם, אך ברגע שתרצו להשתמש בעורך האינטרנט, לשמור קבצים בענן או לנצל את תוכנית ה-Pro, חשבון הופך להיות הכרחי. הוא מאפשר לכם לרכז את הפרויקטים שלכם, לגשת אליהם מהדפדפן שלכם, וחשוב מכל, לשמור גישה לתכונות הפרימיום ששילמתם עבורן.

למה אני לא יכול לראות את העריכות שלי או את המנוי שלי ל-Pro?

מחשב נייד וטלפון נייד על שולחן, הממחישים סנכרון נתונים בין מכשירים לענן.

נפוץ מאוד לחשוב שהקבצים נמחקו, אבל בדרך כלל קורה אחד משלושה דברים. הראשון והנפוץ ביותר הוא שהתחברתם עם חשבון אחר . לדוגמה, אם נרשמתם ל-TikTok אבל עכשיו לחצתם על "המשך עם גוגל", CapCut יוצר חלל חדש וריק. הפתרון הוא להתנתק ולנסות בדיוק את אותה שיטה בה השתמשתם בפעם הראשונה.

נקודה חשובה נוספת היא שלא הכל נשמר בענן . חלק מהטיוטות נשארות מאוחסנות באופן מקומי במכשיר שבו יצרתם אותן. אם הפרויקט נמצא רק בטלפון שלכם, הוא לא יופיע באופן קסום במחשב שלכם אלא אם כן העליתם אותו ידנית לאחסון של האפליקציה . כלל זהב: לעולם אל תסירו את התקנת האפליקציה כדי לנסות לתקן שגיאה ויזואלית אם יש לכם פרויקטים מקומיים, מכיוון שאתם עלולים למחוק אותם לצמיתות.

לבסוף, ייתכן שיש לך גרסה מיושנת של CapCut . לפעמים, גרסאות ישנות יותר לא מצליחות להתחבר לענן או לא מזהות את סטטוס המנוי שלך ל-Pro. עדכן את האפליקציה לגרסה העדכנית ביותר, הפעל מחדש והתחבר שוב כדי לראות אם זה פותר את הבעיה.

מדריך לכניסה נכונה בכל פלטפורמה

תקריב של ממשק תוכנת עריכת וידאו גנרי עם ציר זמן ובקרות.

כלל הזהב כאן הוא עקביות: השתמשו תמיד באותה שיטת התחברות. במכשיר הנייד שלכם , תוכלו להשתמש בדוא"ל, בגוגל, בטיקטוק או בפייסבוק. אם אתם מעדיפים לא להזין את פרטי ההתחברות שלכם, סריקת קוד QR היא הדרך המהירה ביותר לחבר את המחשב שלכם לחשבון שכבר פתחתם בטלפון החכם שלכם.

במחשב שלך (גרסת שולחן עבודה) , זכור כי גישה דרך מספר טלפון בדרך כלל אינה זמינה. אם זו הייתה השיטה שלך במכשיר הנייד שלך, עדיף להשתמש בקוד QR כדי להימנע מבעיות. באשר לגרסת האינטרנט , היזהרו מאוד עם פעילויות דפדפן פתוחות; אם יש לך מספר חשבונות Google, ודא שהחשבון הנכון פעיל לפני הכניסה.

כיצד להחזיר גישה אם שכחת את פרטי ההתחברות שלך

שני אנשי מקצוע משתפים פעולה בעריכת וידאו בסביבת אולפן, אידיאלי למדור תוכניות הצוות.

אם אינך זוכר כיצד להתחבר, הדבר הראשון שעליך לעשות הוא לנסות לזהות את שיטת ההרשמה שלך . באינטרנט, תוכל לעבור לפרופיל שלך ולאחר מכן להגדרות כדי לראות את כתובת הדוא"ל המקושרת. בנייד, הנתיב הוא פרופיל ולאחר מכן "נהל חשבון ". לאחר שתדע באיזו שיטה השתמשת, התהליך משתנה:

  • אם השתמשת באימייל ובסיסמה: השתמש בכלי איפוס הסיסמה במסך הבית. בדוק תמיד את תיקיית הספאם שלך ו... אל תעמיסו את המערכת יתר על המידה שליחת בקשות רבות ברצף, מכיוון שהדבר עלול לבטל את קישורי האחזור.
  • אם השתמשתם בגוגל, טיקטוק, פייסבוק או אפל: CapCut לא מנהלת את הסיסמה שלך במקרים אלה. עליך לאחזר את המפתח ישירות מהשירות החיצוני ולאחר מכן נסה לגשת שוב ל-CapCut.
  • אם אין לכם מושג איך נרשמתם: חפשו את המילה "CapCut" בכל תיבות הדואר הנכנס שלכם. אתם יכולים גם בדוק איזה חשבון עדיין פתוח על איזה מכשיר ישן שיש לך בבית.

ניהול מנויים מקצועיים וחשבונות צוות

אדם המשתמש בטלפון חכם ליד מחשב נייד, המייצג את תהליך שחזור החשבון וההתחברות.

מנוי ה-Pro הוא אישי ואינו ניתן להעברה; הוא קשור לפרופיל שבו התשלום בוצע . אם החלפתם מכשירים ואינכם רואים את מנוי ה-Pro, בדקו את היסטוריית הרכישות שלכם ב-App Store או ב-Google Play וודאו ששיטת ההתחברות זהה. היזהרו ביצירת חשבונות חדשים כדי לנסות לתקן זאת, מכיוון שזה רק יסבך את תהליך השחזור.

עבור אלו שצריכים לעבוד בקבוצות, CapCut Teams מציעה תוכניות . בניגוד לתוכנית Pro האישית (המאפשרת להשתמש בחשבון בעד חמישה מכשירים אך אינה יוצרת פרופילים נפרדים), מצב Teams מאפשר להזמין משתמשים אחרים באמצעות כתובות הדוא"ל שלהם . בדרך זו, כל אדם מתחבר באמצעות החשבון האישי שלו אך ניגש לסביבת עבודה משותפת, תוך הימנעות מסיכון של שיתוף סיסמאות פרטיות.

פלטפורמות כמו Spliiit מאפשרות לך לשתף את תוכניות הצוות הללו כדי לפצל את עלות המנוי . מנהל המערכת פשוט שולח הזמנה לכתובת הדוא"ל של המנוי המשותף, אשר מקבל את ההזמנה ומתחיל ליהנות מתכונות פרימיום מבלי לפגוע באבטחת החשבון האישי שלו.

טיפים למניעת אובדן גישה שוב

כדי להימנע מבעיות עתידיות, עדיף להשתמש בסיסמאות חזקות וייחודיות אם אתם נרשמים באמצעות דוא"ל. אם אתם משתמשים ברשתות חברתיות, הפעילו אימות דו-שלבי בפלטפורמות אלו. חיוני לשמור פרויקטים חשובים בענן או בכונן חיצוני ולהתנתק בכל פעם שאתם משתמשים במחשב שאינו שלכם. זכרו שלפי כללי CapCut, אתם אחראים לסודיות פרטי ההתחברות שלכם.

כדי לשמור על הכל תחת שליטה, פשוט ודא שכתובת הדוא"ל בפרופיל שלך נכונה לפני ייבוא ​​חומר רגיש ושמור על האפליקציה מעודכנת . אם עדיין אינך מצליח לגשת לחשבונך לאחר שניסית את כל זה, המוצא האחרון שלך הוא ליצור קשר עם התמיכה הרשמית, לספק הוכחת תשלום , תאריך יצירת החשבון ורשימת המכשירים שבהם נעשה שימוש.

המפתח למניעת אובדן העבודה שלך טמון בהבחנה ברורה בין אחסון מקומי לאחסון ענן , ובהקפדה על שיטת ההתחברות שבה נעשה שימוש, מכיוון שכניסה דרך גוגל או דוא"ל יכולה ליצור פרופילים שונים. על ידי ניהול נכון של החשבון שלך וניצול אפשרויות שחזור סיסמה או גישה לקוד QR , תוכל לפתור את רוב הבעיות בנראות של פרויקטים ומנויי Pro, ולהבטיח זרימת עבודה חלקה בכל המכשירים.


הוסף כמקור מועדף בגוגל